-->

Takim me një ekip ekspertësh vlëresues, i përbërë nga Nicolò Franceschelli (kompania Blomeyer & Sanz) dhe Marsela Dauti, për vleresimin e projektit.

Takim me një ekip ekspertësh vlëresues, i përbërë nga Nicolò Franceschelli (kompania Blomeyer & Sanz) dhe Marsela Dauti, për vleresimin e projektit.

  • Data: Thursday, 22 September 2016
  • Vendi: Council of Europe Office Tirana
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…