-->

5th General Meeting of the National Associations of Local and Regional Authorities of Member Countries of the Council of Europe


Pjesëmarrës në Mbledhjen e Përgjithshme të Shoqatave Kombëtare të Autoriteteve Lokale dhe Rajonale , në Paris , për të diskutuar mbi draftin e prioritetet për periudhën 2017-2020. Patem mundësinë të jemi pjesë e delegacionit nga Shqipëria,si antarë i Shoqatës për Autonominë Vendore, diskutuam mbi mundësitë e forcimit të rolit të përfaqësuesve të zgjedhur lokal për të promovuar aktivitetet e nje qeverisje demokratike mbi ekstremizmin dhe radikalizimin, integrimin e refugjatëve dhe të emigrantëve, për të ndihmuar bashkëqytetarët në mënyrë më efikase.

  • Data: Monday, 19 September 2016
  • Vendi: Council of Europe Office, 55 avenue Kléber, 75016 Paris
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…