-->

Vizitë dhe Takim në Komunën e Shtimes me Kryetarin Z. Ismajli

Ky takim ka si qëllim njohjen e vecorive specifike të zhvillimit të qeverisjes vendore për intensifikimin e bashkëpunimit në procesin e decentralizimit dhe demokratizimit.

  • Data: Wednesday, 08 June 2016
  • Vendi: Komuna e Shtimes
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…