-->

Shoqata për Autonomi Vendore me mbështetjen e Ambasadorit të Shqipërisë në Kosovë Z.Qemal Minxhozi, organizojnë Takim në Komunën e Prishtinës dhe takim me Ministrin e Administratës Publike z.Yagcilar.

 

Në kuadër të situatës dhe zhvillimeve aktuale të pushtetit vendor, Shoqata për Autonomi vendore, do të realizojë një sërë takime mes Kryetarëve dhe palëve të interesit perfaqësues nga të dy vendet. Kjo vizitë studimore ka për si qëllim rritjen e bashkëpunimit mes palëve për tu informuar reciprokisht për aktivitetet, projektet që janë realizuar dhe që planifikohen të realizohen për një sistem autonomie të plotë të vetqeversjes vendore.
Në të njëjtën kohë, ky takim ka si qëllim njohjen e vecorive specifike të zhvillimit të qeverisjes vendore për intensifikimin e bashkëpunimit në procesin e decentralizimit dhe demokratizimit.

Shoqata për Autonomi Vendore me mbështetjen e Ambasadorit të Shqipërisë në Kosovë Z.Qemal Minxhozi, organizojnë Takim në Komunën e Prishtinës dhe takim me Ministrin e Administratës Publike z.Yagcilar.

  • Data: Thursday, 09 June 2016
  • Vendi: Prishtinë, Komuna e Prishtinës, Ministria e Pushtetit Vendor
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…