-->

Takim me drejtues të Anci Emilia-Romagna

 

Një takim i rëndësishëm për zhvillimin e një rruge të gjatë bashkëpunimi mes Shoqatës për Autonomi Vendore dhe Anci Emilia-Romagna. Patëm kënaqësinë të ndajmë eksperiencat,rolin, sfidat dhe mundësitë tona në qeverisjen vendore. Ky bashkëpunim u konkretizua me firmosjen e Memorandumit të Bashkëpunimit mes dy shoqatave.

  • Data: Thursday, 14 July 2016
  • Vendi: Në zyrat e Shoqatës
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…