-->

Orientimi i sektorit drejt performancës dhe skema e re e subvencioneve

Në kuadër të orientimit të sektorit drejt performancës, si dhe të nevojës për të rishikuar mënyrën e subvencionimit të sektorit UK, MTI ka hartuar draft kontratat e performancës, si dhe skemën e re të subvencionimit të sektorit.

  • Data: Thursday, 02 June 2016
  • Vendi: Xheko Imperial
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…