-->

Development of a new initiative for consolidation support ALAA-AAM- NALAS

Një takim konstruktiv me përfaqësues kryesor nga USAID, EU Delegation, CoE, Embassy of Switzerland dhe OSCE mbi konsolidimin e dy shoqatave të pushtetit vendor.
Në takim u diskutua mbi konsolidimin teknik të dy shoqatave, mbi ecurinë e deritanishme dhe rritjen e bashkëpunimit , diskutime mbi vizione, objektiva dhe reforma të pushtetit vendore , sensibilizimi në vazhdimësi për bashkëpunimin e ngushtë të dy shoqatave si dhe prezantimin e Memorandiumit të Mirëkuptimit mes dy palëve.

U theksua mbështetja politike në procesin e konsolidimit dhe rritja institucionale e dy shoqatave në përfshirjen efektive në tryeza e diskutime mbi sfidat dhe mundësitë e pushtetit vendorë.

  • Data: Monday, 30 May 2016
  • Vendi: Rogner Hotel, Tirana, Albania
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…