-->

Social Integration Summit in Istanbul

Promovimi i shoqërive është një nga fushat më të rëndësishme të shoqërive demokratike. Turqia dhe sidomos autoritetet lokale, janë të angazhuar në ISKEP dhe në luftën kundër përjashtimit social në nivel lokal, mund të përfitojnë nga përvoja ndërkombëtare si një mënyrë për të mbështetur cilësinë e nismave dhe të zgjerojnë gamën e eksperiencave ndërmjet vendeve.

  • Data: Monday, 16 May 2016
  • Vendi: Stamboll
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…