-->

Konferenca Kombëtare për Reformat në Qeverisjen Vendore dhe Administratën Publike,

Konferenca Kombëtare për Reformat në Qeverisjen Vendore dhe Administratën Publike, Mundësi të reja për Administratën Vendore. Konferenca kombëtare sjellë së bashku ekspertë, donatorë me kontribut në qeverisjen vendore dhe administratën publike në Shqipëri dhe përfaqësues të nivelit të lartë të Qeverisë Shqiptare, bashkitë, qarqet, parlamentin dhe organizatat ndërkombëtare. Ky aktivitet do të shërbejë si një tryezë për diskutimin e reformave në administratën publike dhe qeverisjen vendore dhe sfidat dhe mundësitë e administratës vendore.

  • Data: Tuesday, 03 May 2016
  • Vendi: Hotel Tirana Internacional
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…