-->

Zhvillimi i një propozim të përbashkët / iniciative për mbështetje të mundshme institucionale për konsolidimin e dy shoqatave në Shqipëri, nëpërmjet një angazhimi teknik.

Zhvillimi i një propozim të përbashkët / iniciative për mbështetje të mundshme institucionale për konsolidimin e dy shoqatave në Shqipëri, nëpërmjet një angazhimi teknik.

Patëm mundësinë të një focus grupi mes drejtuesve kryesorë të Nalas dhe përfaqësuesve administartivë të SHAV dhe SHBSH për forcimin e rolit të shoqatave.

  • Data: Friday, 29 April 2016
  • Vendi: Shkup, zyrat qendrove Nalas
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…