-->

Tavolinë e rrubullakët për konsultimin ndërmjet qeverisë qendrore dhe njësive të qeverisjes vendore, ku shoqata zë një rol të rëndësishëm në lobimin e dy pushteteve.

Tema: Tavolinë e rrubullakët për konsultimin ndërmjet qeverisë qendrore dhe njësive të qeverisjes vendore, ku shoqata zë një rol të rëndësishëm në lobimin e dy pushteteve.

  • Data: Wednesday, 27 April 2016
  • Vendi: Fier
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…