-->

Zhvillimi i Agroturizmit - Mjet për zhvillimin e intergruar të rajoneve tona

Konferencë Ndërkombëtare për të ndarë zhvillimet me të fundit në Eurorajonin Adriatiko Jonian dhe të diskutojë mbi aktivitete dhe projekte të ardhshme mes vendeve të rajoni per zhvillimin e koordinuar te agroturizmit si mjet për zhvillimin socio-ekonomik të rajoneve Adriatiko Joniane, në kohezion me objektivat e Strategjisë së Bashkimit Evropian për Rajonin Adriatiko Jonian (EUSAIR) si dhe të ndajë pervoja pozitive dhe sfida në drejtim të qeverisjes vendore.

  • Data: Friday, 29 April 2016
  • Vendi: Hotel Rogner
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…