-->

NALAS General Assembly Meeting

E ardhmja e Decentralizimit Fiskal në Evropën Juglindore, i cili bën thirrje për “Rritjen e kapacitetit të investimeve komunale në mënyrë që të tejkalohet mungesa e fondeve e vazhdueshëm të komunave në infrastrukturë . Përpjekje të fokusuara janë të nevojshme në :ndërtimin e kapaciteteve administrative, në nivel lokal për planifikimin e investimeve kapitale afatgjata, lehtësimin e përdorimit të burimeve të ndryshme të financimit dhe zbatimin e politikave për transparencë.

Takim i rëndësishëm i shoqatës me drejtues të shoqatave lokale të rajonit.

  • Data: Thursday, 14 April 2016
  • Vendi: Emerald Hotel, Prishtinë
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…