-->

Takim tre palësh mes Shoqatës së Bashkive, Shoqatës për Autonomi Vendore dhe Kongresit të Europës

Takim tre palësh mes Shoqatës së Bashkive, Shoqatës për Autonomi Vendore dhe Kongresit të Europës mbi Plan Projektin lidhur me përgatitjen e VKMsë për Keshillin Konsultativ qeveri-pushteti vendor, dhe rëndësinë e dy shoqatave në qeverisjen vendore.

  • Data: Tuesday, 05 April 2016
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…