-->

Krijimi i një Mjedisi Mundësues dhe Ngritja e Kapaciteteve për Zhvillimin e Organizatave të Shoqërisë Civile në Shqipër

Partnerët Shqipëri organizojnë Konferencën Kombëtare “Krijimi i një Mjedisi Mundësues dhe Ngritja e Kapaciteteve për Zhvillimin e Organizatave të Shoqërisë Civile në Shqipëri”.Krijimi i një mjedisi mundësues dhe bashkëpunimi i OSHC-ve me institucionet shtetërore në Shqipëri dhe vendet anëtare të BE-së i cili është në fokus të diskutimeve të këtij sesioni. Një analizë krahasuese e praktikave bashkëpunuese, sfidave dhe arritjeve u prezantuan në konferencë.

  • Data: Wednesday, 02 March 2016
  • Vendi: Ambjentet e Hotel Mondial, salla Dea
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…