-->

Congress Fact-Finding mission to Albania

Në kuadër të zgjedhjeve lokale 2015 në Shqipëri, Këshilli i Kongresit të Autoriteteve Lokale dhe Rajonale të Evropës kryen një mision fakt mbledhës në Tiranë, për situatën e demokracisë lokale dhe rajonale në vend . Delegacioni udhëhiqet nga z. Jos Wienea, zëdhënësi Tematike për vëzhgimin lokal dhe rajonal të Zgjedhjeve dhe Kryetar i Këshillit për Zgjedhje Demokratike / Komisioni i Venecias dhe me anëtarë të delegacionit.

Gjatë vizitës, Delegacioni pati një takim me Z. Erjon Veliaj,në cilësinë e kryetarit të Shoqatës për Autonomi Vendore dhe kryetari i bashkisë Tiranë, dhe me znj. Adelina Farrici, në cilësinë e drejtorit ekzekutiv.

  • Data: Thursday, 25 February 2016
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…