-->

Praktikat më të mira të Legjislacionit të Financave të Qversisjes Vendore: Përvoja e Europës Jug-Lindore dhe Sfidat që përballet Shqipëria

Praktikat më të mira të Legjislacionit të Financave të Qversisjes Vendore: Përvoja e Europës Jug-Lindore dhe Sfidat që përballet Shqipëria” një organizim i rëndësishëm, një bashkëpunim i USAID per Planifikimin dhe Qeverisjen Vendore në Shqipëri dhe NALAS – Rrjeti i Shoqatave të Autoriteteve Vendore të Europës Juglindore. Një qeverisje efikase dhe gjithpërfshirëse për pushtetin lokal.

  • Data: Tuesday, 09 February 2016
  • Vendi: Hotel “Tirana International”
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…