-->

Focus Group Meeting

Të kontribuojë në Hartimi i një ligji të ri për financat lokale; Zhvillimin e një instrumenti për monitorimin e funksioneve të reja të qeverisjes vendore. Decentralizimi dhe Programi i zhvillimit lokal (dldp) zbatohet nga Helvetas Swiss Intercooperation dhe financohet nga Qeveria Zvicerane. Dldp është aktive duke mbështetur bashkitë për përmirësimin e shërbimeve për qytetarët dhe mbështetjen e nivelit kombëtar, ndaj dhe pjesmarrja e Shoqatës në takim është një domosdoshmëri. 

  • Data: Thursday, 04 February 2016
  • Vendi: Xheko Imperial
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…